Italkereskedő-Ház Zrt

Rendelésleadás

Céges Ügyfeleinknek

Céges ügyfeleink rendelését a teleseling fogadja. Telefonszám: +(36 46) 503-061 vagy a  +(36 46) 503-062

Lakossági Ügyfeleinknek

Lakossági ügyfeleinket a telephelyeinken megtalálható C+C áruházainkban várjuk folyamatosan megújuló akciós árainkkal.

A webshop csak az Italkereskedő-Ház Zrt. szerződéses partnerei számára elérhető!

Lakossági kiszolgálás csak a telephelyeinken található mintaboltokban engedélyezett! Megértésüket köszönjük!

Pár szóban a webáruház használatáról:
Először is, hogyan működik?

Lépjen be a rendszerünkben tárolt partner azonosítója segítségével. Ez minden Önnek kiállított számlán megtalálható! (Vxxxxx). Ez után, legalább egyszer, ellenőrizze a fiók adatokban a beállított e-mail címet, ha nem jó, javítsa egy valós, működő e-mail fiókra. Ezek után már felkeresheti az üzlet menüpontot, ahol kényelmesen összeválogathatja a rendelése tételeit. Az Ön által elkészített rendelést a rendszer automatikusan továbbítja kolléganőinknek, akik ezután felveszik Önnel a kapcsolatot a rendelés egyeztetése, és véglegesítése céljából.

Milyen árakat látok? A webáruházban az Italkereskedő-Ház ZRT listaárait láthatja a termékeknél, göngyöleg nélkül. Mivel nagyon sokféle kedvezmény és akció (gyártói és a miénk) van alkalmazva, ezért az itt készült rendelését átfuttatjuk a belső számlázó programunkon, ami módosítja az árakat és engedményeket az Önre vonatkozó beállítások szerint, és az így korrigált árak figyelembe vételével készül a végleges számla.

Hogyan kérhetem a kiszállítást? A saját rendszerünkben nyilvántartott bolt címeket előre rögzítettük a webáruházban is, így Önnek csak ki kell választania a kívánt egység szállítási címét, a többi a mi dolgunk. Amennyiben új telephely került kialakításra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Telesales kolléganőivel.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Italkereskedő-Ház Zrt.

Várunk szeretettel!